fbpx

Mama-café

Wanneer er een kindje op de wereld komt wordt er ook een mama geboren. Je hebt een nieuwe rol gekregen en dit kan best een zoektocht zijn! Bij het mama-café in IJsselstein kun je verbinden met andere moeders uit de omgeving. Het is een veilige omgeving om dingen te delen, ervaringen uit te wisselen en weer goede moed te krijgen door (h)erkenning!

Ik ben erbij als kinderslaapcoach & onrustdeskundige om jou tips te geven over kindjes van 0 t/m 3 jaar. Het is helaas niet mogelijk om diep in te gaan op een persoonlijke situatie – hiervoor zijn echt de consulten bedoeld!

Voor wie?

Het mama-café is voor alle moeders en moeders in wording, maar uiteraard zijn alle papa’s ook van harte welkom om gezellig te komen kletsen! Kindjes kunnen ook mee komen – er is een speelhoekje voor kindjes vanaf ongeveer 1,5 jaar oud en ook baby’s zijn meer dan welkom.

Waar en hoe laat? 

Hier onder zie je welke mama-café’s er georganiseerd worden en daar kun jij je ook aanmelden. Het mama-café is maandelijks van 11:00-12:30 bij Loft88. Het is natuurlijk leuk als je er vanaf het begin bij bent, maar lukt dat niet ben je ook zeker later welkom! Het adres is Molenstraat 5-7 in IJsselstein.

Tot snel!
Liefs, Kirsten