fbpx
Kirsten Teunisse Slaapcoach

Hi lieve ouder,

Ik ben Kirsten Teunisse en ik woon samen met mijn man Wesley en onze jongens Revi en Mace, in IJsselstein. Tot 2020 heb ik jaren in de zorg gewerkt als operatieassistent in meerdere ziekenhuizen, waaronder ook een kinderziekenhuis. Ik heb mij omgeschoold tot kinderslaapcoach en onrustdeskundige, maar ik ben daarnaast ook ervaringsdeskundige! Revi had last van reflux, was een huilbaby en wij hadden dus een zeer onrustige baby. Mace had koemelkallergie, was erg aanhankelijk en we hebben lang moeten oefenen om de overstap te maken van de draagzak naar een bed.


Ik weet dus als geen ander hoe zwaar jij het hebt zonder rust of slaap. Vanuit mijn passie, ervaring én de kennis die ik heb, wil ik jou helpen. Hoe fijn is het als jullie allemaal weer meer rust en slaap krijgen?

Mijn ervaring met onrust en niet slapen

Al in de kraamweek van Revi hadden wij te maken met pittige huilbuien. De kraamhulp vond het wel erg vroeg voor krampjes. Een week of 6 hebben wij het enorm zwaar gehad en wilde Revi alleen goed slapen in de draagdoek. Verder was het huilen, huilen en nog eens huilen. Dit kon toch niet normaal zijn? Gelukkig werd ik serieus genomen op het consultatiebureau nadat ik vertelde dat Revi niet veel spuugde, maar wel vaak de hik had en we zagen hem slikken, “herkauwen”. Nadat ze zagen hoe overstuur Revi ook daar was is terplekke de kinderarts gebeld en dezelfde week konden we nog terecht. Ons vermoeden werd na fysiek onderzoek en een goed gesprek uitgesproken: verborgen reflux! De reguliere adviezen voor reflux waren niet voldoende en Revi zijn ritme dreigde ontregelt te raken. Hulp van een kinderfysiotherapeut en medisch pedagogisch medewerker in combinatie met medicatie hebben er voor gezorgd dat wij de draad weer op konden pakken. Wat is die hulp welkom als je er zó doorheen zit!

Ik wil jou helpen

Door de ervaring met beide kindjes heb ik een passie gekregen voor het helpen van andere ouders bij soortgelijke problemen. Ik heb een opleiding gevolgd om alles te weten te komen over slaap en alles wat daarmee te maken heeft. Hoe fijn is het als jij met iemand kunt praten die jouw problemen (h)erkent? Je kunt met mij praten over de slaap en onrust van je kindje en we bespreken jouw wensen. Wil je alleen even kort sparren, of wil je juist gedurende een langere periode coaching? Er zijn verschillende mogelijkheden, kijk gerust even rond bij de consulten op de pagina slaapcoaching. Je kunt in contact komen met mij door hier te klikken.

Liefs, Kirsten

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en
ontvang gratis het e-book:
"De Slaapbasis"!

In dit e-book geef ik jou 5 waardevolle tips die zorgen voor een goede slaapbasis bij jouw kindje. Die slaapbasis is niet geheel onbelangrijk, want dit zorgt ervoor dat jouw kindje kan leren zelfstandig in slaap te vallen!