fbpx

Algemene voorwaarden

  1. Aansprakelijkheid

Als slaapcoach en onrustdeskundige kan ik je helpen om onruststokers te ontdekken en te gaan werken aan een fijn ritme en rust. Ik ben echter geen arts, therapeut, psycholoog, etc. Voor medische zaken moet er altijd contact opgenomen worden met een medisch specialist.

  1. Betalingstermijn

Wanneer wij samen een passend consult hebben uitgekozen stuur ik de (eventuele) formulieren en de factuur per mail. Zodra ik de formulieren ingevuld retour heb gekregen én de factuur is voldaan, ga ik echter pas aan het werk. Bij een slaapadvies dient de betaling ook voorafgaand aan het gesprek voldaan te zijn.

  1. Garantie

Ik werk met een hele mooie liefdevolle methode om kindjes te helpen meer rust en slaap te krijgen. Het kan echter voorkomen dat door verschillende variabelen het slaapplan niet het gewenste resultaat geeft (denk aan tandjes, ziekte, uitvoering en naleving van het plan door ouders). Op resultaten worden geen garanties gegeven en ik ben hiervoor niet aansprakelijk.

  1. Annuleringsvoorwaarden

Binnen 48 uur na betaling kunt u het slaapconsult nog annuleren, uiteraard alleen als er nog geen contact is geweest om inhoudelijk dingen te bespreken en ook alleen als ik nog niet ben begonnen met het uitwerken van het slaapplan. Na 48 uur is restitutie niet meer mogelijk, een (telefonische) afspraak verzetten uiteraard wel.

Een (telefonische) afspraak verzetten is altijd kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, binnen 24 uur brengt dit kosten met zich mee omdat ik anders andere ouders had kunnen helpen met dit plekje in mijn agenda.

  1. Webshop

Na de aanschaf van een e-book uit de webshop wordt er na enkele dagen een extra mail verstuurd met een verzoek tot review. Door het e-book aan te schaffen ga je hiermee akkoord.

Er vindt bij e-books en online trainingen geen restitutie plaats.

Wil je een product retour sturen? Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De kosten voor deze retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@slaapwolkje.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en
ontvang gratis het e-book:
"De Slaapbasis"!

In dit e-book geef ik jou 5 waardevolle tips die zorgen voor een goede slaapbasis bij jouw kindje. Die slaapbasis is niet geheel onbelangrijk, want dit zorgt ervoor dat jouw kindje kan leren zelfstandig in slaap te vallen!