fbpx

Holistisch

De Droomritme Methode kijkt naar alle factoren rondom het slapen en daarmee word je ook geholpen met onrust, praktische tools, beren op de weg, hechting en meer. Fysieke, softe én slaaptechnische factoren worden bekeken en voorzien van een advies opdat de weg naar dromenland vrij is van obstakels. Pas daarna volgt een stappenplan met handzame handvatten om het slapen vlot te trekken, op een liefdevolle en haalbare wijze.

Geen traantjes

De Droomritme Methode is een overkoepelende kijk op slapen, waarbinnen iedere aanpak gevolgd kan worden. Maar responsiviteit, hechting, werkbaarheid en kindgerichtheid staan voorop. Dat betekent dat huilen niet nodig is.

Aanbevolen door zorgverleners

De methode is er al meer dan tien jaar en vele zorgverleners werken ermee en bevelen het aan. Duizenden ukjes hebben hun weg naar dromenland gevonden, zonder traantjes. Het is een unieke Nederlandse methode, niet ‘bedacht’ maar ontstaan vanuit de praktijk en gebaseerd op onderzoek. Continue gefinetuned door ouders en zorgverleners. De holistische benadering is uniek, maar de combinatie zorg-ouders en theorie-praktijk misschien ook wel.

100% Maatwerk en bewezen effectief

De Droomritme Methode kijkt naar alles rondom het slapen en dan natuurlijk naar de hoofdrolspeler in het bijzonder. De vertaalverslag die wordt gemaakt (het grote waarom) is persoonlijk, de daaruit voortkomende adviezen des te meer. Er wordt gekeken naar de persoonlijke situatie en mogelijkheden. Juist dat maakt de aanpak haalbaar en werkbaar, vandaar dat veruit de meeste kleintjes weer lekker gaan slapen.

Aan de slag?

Ik wil jou dolgraag helpen. Kijk rustig rond op mijn website, of kijk eens naar mijn gratis tips op Instagram of daar misschien al een antwoord tussen staat voor jou! Weet je al zeker dat je met mij wilt gaan werken aan betere, rustigere en/of meer slaap voor jouw kindje? Neem dan contact met mij op en dan gaan we samen aan de slag! 

Liefs, Kirsten